fbpx

Vacature: Zelfstandig werkend kok

Join de Roskam Familie

 

Zelfstandig werkend kok

Wil jij werken in het leukste team van Houten?

Een mooie uitdaging! 

Als Zelfstandig werkend kok bij De Roskam ligt een mooie uitdaging. Je bent omringd door collega’s met passie voor het vak. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor lunch en diner van velen gasten. Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten. Daarbij behoren ook taken als het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het beoordelen van te gebruiken ingrediënten, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving van de hygiënevoorschriften tot je werkzaamheden. 

Als kok ben je in goede handen bij De Roskam. Je kunt je kooktechnisch ontwikkelen en we bieden je ook ondersteuning bij het ontwikkelen van organisatorische vaardigheden. Je creativiteit en vaktechniek kun je kwijt in suggesties voor nieuwe gerechten!

Axivate horeca Group

De Roskam is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

Wat bieden wij:

  • Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privébalans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal € 2,242.84 en maximaal € 2,758.43 (schaal VI) o.b.v een fulltime dienstverband.
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Je wordt onderdeel van  een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

So far, so good? Lees dan nog even verder!

Van jou verwachten wij:

 • Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardig ervaring 
 • Productkennis 
 • Relevante werkervaring is een pré 
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel- en weekenddiensten te werken
 • Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Waar kom je te werken?

In het hart van Houten, aan het gezelligste plein van het dorp, staat De Roskam. De ideale plek voor borrelaars, bourgondiërs en bierliefhebbers.

De Roskam is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

 

Interesse?

Heb je interesse en durf je de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar bedrijfsleider@deroskamhouten.nl t.a.v. Bennie van Bentum en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Heeft u vragen of de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in:

Openingstijden

MAANDAG T/M ZATERDAG
VANAF 9:00 UUR

ZONDAG
VANAF 11:00 UUR

ADRES

Plein 25
3991 DL Houten
+31 30 249 8331
info@deroskamhouten.nl