fbpx

Reserveren

Tijd om te reserveren bij het gezelligste restaurant van Houten

 

Reserveren bij de Roskam

‘Met twee verdiepingen, vijf zalen en een trouwzolder heeft De Roskam alle ruimte die je nodig hebt om er samen iets moois van te maken. Dicht bij Utrecht, maar wel weg van alle drukte: Houten ligt heel centraal in Nederland. Vanaf de snelweg rijd je binnen tien minuten naar onze locatie. Restaurant De Roskam is dan ook uitstekend bereikbaar voor collega’s en gasten uit alle hoeken van het land. En: er is voldoende parkeerplek.

Zijn jullie met een grotere groep of wil je een zaal boeken voor bijvoorbeeld vrienden en familie uitjes, babyshowers, vrijgezellenfeesten, borrels en meer?

Bekijk hieronder verder alle mogelijkheden in de Roskam

Lunchen

Op het terras in de zon of binnen in ons restaurant: lunchen bij Restaurant De Roskam is de perfecte onderbreking. Ga lekker zitten, bestel en geniet!

Dineren

Waar heb je trek in? Of je nou een van de klassiekers kiest of juist zin hebt in een culinair avontuur, de chef-kok van restaurant De Roskam maakt van elk gerecht iets bijzonders!

 

 

Vergaderen

Dichtbij Utrecht en centraal gelegen in Nederland. Vanaf de snelweg rijd je binnen tien minuten naar onze locatie.

Restaurant De Roskam is dan ook uitstekend bereikbaar voor collega’s en gasten uit alle hoeken van het land. En, er is voldoende parkeergelegenheid.

Groepen

Uitgebreid lunchen of dineren met de hele familie of voetbalelftal? Voor groepen vanaf 10 personen heeft Restaurant De Roskam speciale arrangementen.

Zalen

Een receptie voor tachtig man of een borrel met het team: De Roskam heeft verschillende zalen, geschikt voor borrels in alle soorten en maten.

Trouwen

Restaurant De Roskam is een officiële trouwlocatie en dé plek om de liefde te vieren. Van de aankleding en de bubbels tot het diner en de dansvloer: wij regelen het. Jullie hoeven alleen maar ja te zeggen.

Algemene openingstijden

MAANDAG t/m ZATERDAG
VANAF 9:00 UUR

ZONDAG
VANAF 11:00 UUR

ADRES

Plein 25
3991 DL Houten
+31 30 249 8331
info@deroskamhouten.nl